Cautare

1918 de rezultate pentru "elevi admisi la liceul dimitre cantemir iasi" (2.88 secunde)
SZOBI CSEH a murit la varsta de 71 de ani. ... Dupa absolvirea studiilor secundare la liceul Andrei Saguna si la liceul Unirea din Brasov, a urmat cursurile Institutului de Educatie Fizica si Sport din București, pe care le-a finalizat in anul 1966.
Nu avem voie sa fim spectatori la ce ni se intampla! ... Monica Ghiorghe) Marius Dulce, actualul viceprimar al municipiului Calarasi, este unul din cetatenii care aspira la functia de edil al acestui oras, la alegerile locale, din vara.
La doar 16 ani, adolescenta, care invata la Liceul de Arte, a transformat peretii cu var scorojit intr-o adevarata oaza de natura. ... Are deja in palmares peste 200 de premii, iar lucrarile sale au fost prezentate in 13 expozitii, cea mai recenta fiind la Castelul Pelisor din Sinaia.
Din 1948 pana in 1990 colegiul a purtat numele de Liceul Nicolae Balcescu, dupa numele revolutionarului pasoptist, elev al acestui liceu.
asa i s-a parut lui Marin Sorescu Craiova, privita de sus, de la Simnic, de sub ulm. ... Pe la 1830, strazile principale incep sa fie pavate cu bolovani de riu; ... Politica se facea „la vedere“ si era oglindita daca nu fidel, cel putin captivant, in presa.
Asa cum drumul spre iad este pavat numai de bune intentii, incercarile de a imbunatati, periodic, starea invatamantului romanesc nu au dus, cel putin pana acum, la nici un rezultat notabil.
De la "Lordul John" la "Drama de cartier", fanii au savurat o lista intreaga de adevarate hituri. ... Artistul s-a nascut pe 23 martie 1949 la Bucuresti si a fost interesat de muzica din copilarie. ... A terminat "Liceul Lazar" si apoi a absolvit Institutul de Constructii in anul 1974.
Tambalistul roman Giani Lincan a lansat miercuri, la Clubul Taranului Roman, albumul Hore Concertante Romanesti aparut la casa de discuri Soft Records. ... pe la mijlocul anilor '90, s-a stabilit in tara lalelelor, unde a infiintat prima Clasa de Tambal si Traditii Muzicale Balcanice a Universitatii CKC - Zootermeer.
UN JURNALIST RUS SCRIE (CORECT!) DESPRE TEZAURUL ROMANIEI LA MOSCOVA! ... Intrucat mass-media oficiala din Rusia nu s-a obosit sa aduca faptele la cunostinta cititorilor sai, voi incerca, pe cat imi sta in putinta, sa completez aceasta lacuna, macar pentru publicul cititor al Retelei Nationale a Oamenilor de Afaceri.
Parada biciclistelor, duminica, in Capitala Parada biciclistelor - editia a 10-a - are loc in Capitala duminica dupa-amiaza, persoanele interesate sa participe fiind invitate, incepand cu ora 16,00, la Palatul Copiilor. Conform organizatorului, SkirtBike, parada incepe la ora 17,00 iar traseul este Parcul Lumea Copiilor - bd.
siguranta, costul general al vietii, facilitatile medicale, educatia, calitatea aerului, curatenie, recreere, accesul la magazine si restaurante, servicii de transport si nivelul de liniste.
La interventia presedintelui PE, Josep Borrel, acesti observatori vor fi prezenti la lucrarile PE inca din toamna, si nu din ianuarie 2006, cum se stabilise in urma cu o saptamana. Saptamana trecuta, liderii grupurilor parlamentare anuntasera amanarea acestei participari pana la 1 ianuarie 2006.
reprezinta, prin consilierul juridic, Consiliul de monitorizare in fata instantelor judecatoresti, aceasta incluzand activitatea de intocmire a intampinarilor si raspunsurilor la intampinari, notelor de sedinta, concluziilor scrise, precum si activitatea ce tine de pledarea cauzelor in fata instantelor judecatoresti;
In urma alegerilor, la care au participat 108 membri cu drept de vot, Dumitru Gheorghe Tamba a fost ales presedinte cu un numar de 70 de voturi.
Memorandumul de la Calarasi - cu degetul pe rana! ... MEMORANDUMUL DE LA CALARASI - CU DEGETUL PE RANA! ... - A accesului dificil al pacientilor la medicamente si asistenta medicala de calitate;
Senatorii au prevazut ca numirea in functie a candidatilor admisi pentru ocuparea functiilor de presedinte si vicepresedinte ANI sa se faca de catre Consiliul de Integritate in termen de 15 zile.
Biroul Electoral Municipal (BEM) a acceptat 17 candidaturi la Primaria Capitalei, intre care niciuna nu apartine vreunui independent, din cele 27 depuse. "Au fost 27 de candidaturi, dintre care 24 de la partide politice si trei independente.
O social-democrata si o democrat-liberala candideaza pentru postul de presedinte-director general al Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Dolj, scos la concurs in perioada 18-20 martie. ... Alina Elena Tanasescu este avocata, lector la Universitatea "Spiru Haret" din Craiova, membru marcant al PSD si consilier judetean din partea acestui partid.
Fostul sef al Comandamentului Flotei, contraamiralul (r) Mircea Rusmanica (foto) si colonelul (r) Eugen Romanescu, de la Statul Major al Fortelor Terestre, au fost pusi sub invinuire de procurorii DNA pentru ca au cerut ca apropiati de-ai lor sa fie admisi nelegal la un examen din 2007 de la ISU Dobrogea.
1.Mihai Seitan, desemnat pentru a ocupa postul de la Ministerul Muncii, a primit miercuri aviz negativ in Comisiile reunite din Parlament, cu 28 voturi impotriva, 18 voturi pentru si o abtinere.
google-analytics.com